NOVA MISSIÓ PASTORAL PER A Mn. Bernat 

Diumenge 8 de setembre de 2019 Diumenge XXIII Temps de durant l’Any 

Com ja s’ha vingut anunciant darrerament, el nostre Rector Mn. Bernat ens ha de deixar, doncs el Sr. Bisbe disposa de traslladar-lo al nostre Seminari com a 2n Director Espiritual. No cal dir el “trasbals” i “sorpresa” que ha suposat per tota la nostra comunitat parroquial, incloent-hi els mateixos mossens; Mn. Santi passa de vicari a Administrador Parroquial (que té funcions de Rector). Per mi personalment ha estat un curs força especial i intens. Com deia l’evangeli d’aquest passat dijous, de la pesca miraculosa, el Senyor ens envia a navegar en la incertesa fiats de la seva paraula i del seu enviament, amb l’esperança d’una pesca que sobrepassarà les nostres humanes i limitades expectatives.  
 
Personalment dono gràcies a Déu per aquest any amb vosaltres -la parròquia Sant Joan Mª Baptista Vianney-, un curs en que hem pogut caminar plegats en la fe. Molts projectes, idees, suggeriments, la celebració del 75è aniversari de la parròquia, etc. queden pendents, però ben segur que amb Mn. Santi i el nou vicari Mn. Alberto Para continuareu endavant amb entusiasme; jo estaré a la disposició de tots plegats pel que convingui.  
 
Aquest passat mes de juliol vaig començar unes gestions amb un arquitecte per tal d’elaborar un Projecte de Reforma del nostre temple parroquial a elaborar en diverses fases. Sembla que en el nostre cas primer hem de començar pel sostre i arreglar el tema goteres, principalment el sostre del presbiteri; després es faria tot el terra de temple (nau i presbiteri, sagristia, despatxos...), segurament baixant el nivell, i amb sortida d’aire calent i fred; 
seguiríem per les parets, façanes, etc... Certament, la reforma de tota l’església durarà anys, i serà costosa, però poc a poc anirem fent; per això s’ha de fer per fases, conscienciar a la gent, al barri, etc... El més important ara, és fer un bon projecte.  
 
No sé com seran els meus nous horaris però en la mida que pugui em faré present algun diumenge; o si més no vindré a encomanar els alumnes del seminari al sant patró dels sacerdots Sant Joan Mª B. Vianney. 
                                                                                                                                                                                                   Mn. Bernat 

Descarrega't el full parroquial d'aquesta setmana!